Om oss

Innoliving.dk är ett danskt internetbaserat företag som grundades 2013 och fokuserar på försäljning av innovativa kvalitetsprodukter. Innoliving är en webbshop med fokus på innovativa produkter, där kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet alltid är vår högsta prioritet. Vi skickar varje dag via vårt GLS-avtal, vilket möjliggör blixtsnabb leverans på bara 1-3 arbetsdagar. Så snart du har lagt en beställning, får du ett orderkvitto och därefter ett spårningsnummer, så att du alltid kan följa ditt paket.

Dessutom har vi förlängt den vanliga 14-dagars ångerrätten till 30 dagar.

Du kan hitta oss på Facebook och bli ett fan av www.innoliving.dk genom att klicka här.

Du kan finde os på Facebook, og blive fan af www.innoliving.dk ved at klikke her.

Vision

På Innoliving är vår vision att bygga ett stabilt och framgångsrikt företag inom innovativa produkter. Vi kommer kontinuerligt att uppdatera vårt sortiment med nya, innovativa produkter. Vi prioriterar tjänsten mycket högt, och erbjuder därför en billig fraktlösning på alla våra produkter i Danmark. Våra tre kärnkompetenser är produkt, innovation och service.

Mission

I framtiden kommer vi att fortsätta vårt koncept att sälja innovativa produkter, och vi kommer hela tiden att ha fullt fokus på att expandera. Målet är att bli kundens favoritleverantör av de senaste innovativa produkterna. Samtidigt kommer vi att behålla vårt koncept att sälja innovativa kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Det är viktigt att kunderna känner sig trygga, och därför prioriterar vi kundrecensioner på Innoliving högt. Se bl.a. våra recensioner här.

Lagring och hantering

Alla våra varor förvaras säkert och i gott skick, som sedan hanteras med kärlek under leveransen. Dessutom är vi föremål för GLS-försäkring, så om något skulle hända med varan, täcker vi den alltid, så att du får en 100% funktionell vara.

Tillväxt och fart

Sedan vår start 2013 har Innoliving blivit en etablerad och erkänd webbshop. Vi har många beställningar dagligen, och gör allt för att våra kunder ska bli nöjda. Vid innoliving är det kunden, som är i fokus, och det betyder, att vi sträcker oss mycket för att hjälpa dig som kund.