Visar 1–15 av 19 resultat

El Scooter – Innoliving.se 

Den elektriska skoter som också kallas El Scooter är ett innovativt transportmedel som vi kan se sprida sig över länderna. El Scooters ofta i stora städer som San Francisco, Paris, Berlin och många andra platser. Detta har inspirerat den danska regeringen och i början av 2019 infördes ett pilotschema som innebar goda nyheter för supportrar av El Scooters. Vi är enorma förespråkare för den idé. El Scooters är en otroligt smart idé! Till exempel hjälper det till att skydda miljön och ersätta bilkörning. Det kan lätt bäras när du är på språng och är samtidigt väldigt roligt. Dessutom är det en bra transportlösning för barn och ungdomar som behöver ta sig till och från skolan och om de hämtas samtidigt är det något bekvämare att bära i bilen jämfört med en cykel.

Vad är ditt behov av en El Scooter?

När du väljer din El Scooter är det viktigt att du tar hänsyn till dina behov innan du gör ditt val. För att du som konsument ska få den bästa lösningen måste du därför fråga dig själv vad du anser vara behovet. Är du till exempel ett barn som vill ha en El Scooter till och från skolan. Då rekommenderar vi vanligtvis en modell runt 5-7”-hjulen, helst tillverkad i lättviktigt material som gör det lättare att bära runt. Och ändå är du en vuxen som letar efter en El Scooter till och från jobbet eller till stationen? Då rekommenderar vi 8-10”-hjulen, vilket ger en bättre körupplevelse för längre sträckor. Ofta ger denna typ också ett längre intervall och en högre max vikt på produkten.

Hur man kör sin El Scooter.

Steg 1: Starta din El Scooter genom att hålla ner den röda knappen i 2-4 sekunder.

Steg 2: Stå på din El Scooter vid start och ta ett steg medan du håller ner gaspedalen för att aktivera motorn.

Steg 3: När du kör kan du växla genom att dubbelklicka på den röda knappen.

Steg 4: När du vill stoppa kan du välja att använda antigen den bakre bromsen med foten eller genom att trycka på parkeringsbromsen.

När du bestämmer var du ska köpa din El Scooter är det viktigt att välja en pålitlig och serviceinriktad återförsäljare. På Innoliving har vi sålt och handlat El Scooters cirka 5 år, vilket har gett oss en enorm kunskap för produkterna och marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett nära samarbete med vår leverantör, vilket innebär att vi kan garantera produkterna och kvaliteten till 100%. Vi har arbetat med produkterna länge och expanderar ständigt för att leverera dina absolut bästa produkter till dig som konsument. När du beställer en El Scooter får du den inom 1-3 arbetsdagar med frakt från GLS, där du alltid kan följa ditt paket via Track & Trace. I paketet finns en dansk manual, som ger dig en enkel och tydlig guide för att komma igång snabbt. Våra El Scooters är monterade i förväg och du behöver bare montera de medföljande handtagen och ladda din El Scooter.

Dessutom har vi en teknisk avdelning som gör det möjligt för oss att hantera de flesta ärenden, reparationer och utbyten. Har du till exempel problem med ditt batteri eller en av bromsarna? Då är vi alltid tillgängliga och löser problemet inom högst en vecka. Om problemet är något vi inte kan hantera, vilket vi inte har provat ännu, kommer vi naturligtvis att byta ut din produkt så att du får en som fungerar. Det innebär att du som konsument får en enorm extra tjänst genom att handla på innoliving.se

El løbehjul
El løbehjul 6″ – klik og læs mere

Så här förlänger du livslängden på din El Scooter

Om du är intresserad av att förlänga livslängden på din El Scooter har vi utarbetat några goda råd om hur du tar hand om din El Scooter. Det främsta som förlänger din El Scooter är att du undviker ”sjätte laddning”. Det betyder att du INTE behöver ladda den varje gång du tar en kort resa. Vi rekommenderar att du kör produkten helt tom för ström innan du ladda den helt igen.

Dessutom rekommenderar vi att du bara kör på torra vägar och undviker pölar, lera och vått gräs. Samtidigt är det en bra ide att torka av din El Scooter efter körning och förvara den inomhus eller i ett uppvärmt garage.

 

Säker använding av din El Scooter

Vi rekommenderar att du tar tid att läsa hela produktmanualen innan du använder din El Scooter. Utför en daglig kontroll av din El Scooters exteriör innan du använder den. Om du upptäcker lösa delar eller skador, kontakta din återförsäljare för råd och reparation. Använd inte din El Scooter på ett sätt som kan utsätta dig själv eller andra.  Vi rekommenderar starkt at du inte ändrar din El Scooter. Det är en högteknologisk maskin och måste behandlas därefter. Ändring av din El Scooter kan åsidosätta viktiga säkerhetsaspekter som finns för din säkerhet.

För din egen och produktens säkerhet ska du respektera viktgränsen. Om du inte gör det kan det skada din El Scooter. När du ska börja köra din nya El Scooter rekommenderar vi att du bär säkerhetsutrustning och skyddshjälm. En El Scooter kan snabbt verka rolig och mycket oskyldig. Och ändå kan det också vara skadligt och det måst därför hanteras med respekt och sunt förnuft. Dessutom har vi formulerat våra bästa säkerhetsråd, som vi hoppas att du kommer att ta till dig innan du börjar köra El Scooter.

 • Hjälmar och säkerhetsutrustning är en bra idé när du kör på en El Scooter.
 • Sakta ner till en (3-10 km/h) när du kör över stötar och på ojämna vägar.
 • Följ säkerhetsreglerna i det landet.
 • Kontrollera din El Scooter innan du kör och se till att alla skruvar sitter fast

Vi rekommenderar inte körning i regnigt väder och vid dåliga temperaturvariationer.

 

El Scooter regler:

 1. Vill du bli klokare om lagstiftningen inom El Scooters, då har vi beskrivit de viktigaste punkterna som ger dig en bättre överblick. Alla El Scooters från Innoliving.se är lagliga och säkerhetsgodkända och följer naturligtvis reglerna nedan för.Fakta om at köra en El Scooter:
  1. Du måste vara 15 år för att kunna åka på en El Scooter lagligt och ändå…
  2. Barn under 15 år får endast åka på El Scooters om de är med en vuxen över 18 år. I spel och vardagsrum gäller detta krav inte och barnet kan därför köra ensam.
  3. Det får inte finnas något säte på en El Scooter.
  4. Körning med El Scooters måste ske på cykelvägen.

  En El Scooter får inte köra mer än 20 km/h, vilket alla våra El Scooters från Innoliving naturligtvis uppfyller.

Kilde: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.

 

Miljömedveten körning – El scooter

Som tidigare nämnts har det danska folketing beslutat att El Scooters är lagliga på danska allmänna vägar. Vi anser att detta är ett steg i rätt riktning mot ett grönare och mer miljömedvetet Danmark. Vi är för att få fler människor ut ur bilarna och på en El Scooter, vilket hjälper till att minska CO2 utsläppen. Detta passar bra med vår vision att alla danskar ska äga en El Scooter, eftersom vi ser så många fördelar med den. Här har vi listat några av dem:

 • El Scooter är et snabbt, grönt och effektivt sätt att transportera dig själv.
 • Det är bekvämt att ha på språng och kan enkelt fällas in.
 • Med en El Scooter kan du undvika köer och morgontrafik.
 • Billig att konsumera och ladda
 • Roligt transportmedel som gör resan till en lek.

CE-godkendte El Scooter

Du har nog hört talas om CE- registrerade produkter, men vad betyder det egentligen? CE-märkningen är skapad för at skydda dig som konsument och är ett krav för vissa produkter inom EU. CE är ett begrepp som innebär att tillverkaren är 100% ansvarig för produkten och dess juridiska krav i samband med försäljningen och spridningen i Europa. CE-märkningen kommer alltid att finnas på produkten och du måste alltid vara medveten om detta innan du använder produkten.

RoHS godkendelse af  elektriske Scooter

Precis som du just har bekant dig med CE-märkningen och dess betydelse har vi gjort samma sak med RoHS. Här förklarar vi vad direktivet omfattat och vad du behöver vara medveten om. Du kan klicka här för att läsa mer och lära dig mer om RoHs-godkännande.

Hos os hittar du bara säkerhetsgodkända, CE- och RoHs-registrerade El Scooters, eftersom vi vill ha dig de bästa produkterna, men också säker handel för våra kunder.