Visar 1–15 av 24 resultat

Hoverboard – Innoliving.se

På Innoliving.se hittar du allt du behöver veta om Hoverboards, oavsett om det är olika modeller, storlekar, säkerhet, regler eller lagstiftning. Vi har sålt säkerhetsgodkända Hoverboards i 5 år, och det har gett oss mycket erfarenhet och goda råd, som vi gärna delar här på webbplatsen.

Hur du använder din hoverboard

Steg 1: Starta Hoverboard genom att trycka på ON-knappen

Steg 2: När du startar, se till at din Hoverboard är korrekt kalibrerad med hjälp av indikatorn mellan fotplattorna. Placera en fot platt på din Hoverboard, få balansen och flyta sedan din andra fot upp på din Hoverboard.

Steg 3: När användaren står med båda fötterna kommer  din Hoverboard att arbeta för att hålla användaren upprätt. Med ett lätt tryck med tårna börjar din Hoverboard att röra sig framåt. Med en lätt rekyl kommer den att springa bakåt.

Steg 4: Sväng vänster och höger:
– Tryck ned höger fot för att svänga åt vänster.
– Tryck ner vänster fot för att svänga åt höger.

Video med Jasmin

 

Priset på Hoverboard:

Som tidigare nämnts är Hoverboard en bred marknad med många varianter och olika slag. Priset varierar från 1000-3,500 DKK och det kan vara svårt att se skillnaden och veta vad man ska välja. På Innoliving strävar vi efter att erbjuda en säkerhetsgodkänd produkt av hög kvalitet till et överkomligt pris. Med andra ord, vår vision är att erbjuda ”valuta för pengarna”. Vi vill göra några överkomliga priser där de flesta kan delta utan att kompromissa med kvaliteten. Baserat på 5 års erfarenhet har vi arbetat nära med en pålitlig leverantör där vi gör det möjligt att erbjuda detta.

 

Hur du tar hand om din hoverboard

Hoverboard, som de flesta elektronik, är bäst utan regn, damm och annan smuts. Därför rekommenderar vi att du undviker att köra i regniga eller våta vägar. Dessutom, om du är nybörjare kommer du vanligtvis att förlora balans i början, vilket kan leda till större repor och skrapor, vilket kan skada din Hoverboard. Därför erbjuder vi även covers för din Hoverboard, vilket förlänger din produkts livslängd. Våra covers är otroligt enkla att montera och är utvecklade i silikon så att du undviker repor och liknande. Dessutom kan anslutning av din Hoverboard till en Gokart också att orsaka repor och nötningar från den monterade Gokart. Här är det också en super bra idé att applicera ett Hoverboard cover. Dessutom är det en bra idé att torka av din Hoverboard efter körning. Vi rekommenderar att du lagrar din Hoverboard i ett rum vid normala temperaturer och undviker extrema temperaturvariationer.

 

Regler, säkerhet och goda råd för Hoverboard

I början av 2019 ändrades lagstiftningen och detta har lett till goda nyheter inom Hoverboards, El Scooters och andra motorfordon.

Det har beslutats att Hoverboards har blivit lagliga på allmänna vägar, så de kan nu användas som ett transportmedel när du måste gå från A till B. Vi har därför gjort det enkelt för dig och sammanfattat de viktigaste sakerna du behöver vara medveten om:

  • du måste vara minst 15 år för att åka Hoverboard.
    Du måste ha hjälm
    Körning med självbalanserande fordon får endast ske på sektioner där en cykelväg har konstruerats och i dessa fall måste den ske på en cykelväg. På vägar inom tätbefolkade områden med en hastighetsbegränsning på högst 50 km/h får dock fordon köras på vägen om ingen cykelväg har konstruerats.
    Motoriserade fordon får köra högst 20 km/h.

 

Säker användning av din Hoverboard

Här är en kort översikt över hur du säkert använder din Hoverboard. Vi rekommenderar att du tar dig tid at läsa den här handboken innan du använder din Hoverboard. Utför en daglig kontroll av din Hoverboard exteriör innan du använder den. Om du upptäcker lösa delar eller skador, kontakta din återförsäljare för råd och reparation. Använd inte din Hoverboard på ett sätt som kan utsätta dig själv eller andra.  Vi rekommenderar starkt at du inte ändrar din Hoverboard. Det är en högteknologisk maskin och måste behandlas därefter. Ändring av din Hoverboard kan åsidosätta viktiga säkerhetsaspekter som finns för din säkerhet.

För din och din Hoverboards säkerhet, respektera viktgränsen. Om du inte gör det kan det leda till överhettning och automatisk avstängning. Om detta händer under körning finns det en risk att du faller och skadar dig själv.

 

Bra råd för hoverboard

När du börjar köra på en Hoverboard rekommenderar vi att du använder skyddsutrustning och skyddshjälm. Hoverboard ser fort väldigt enkelt och roligt ut, men du måste ha respekt för det eftersom du snabbt kan falla och gå av på fel fot. Om du är barn rekommenderar vi att du kör under uppsikt av en vuxen över 18 år. Dessutom rekommenderar vi att du håller fast vid en bordskant eller en stödjande vän som kommer att hålla dig tills du har nåt balans. I början kommer det att bli en konstig känsla och det krävs att vänja sig innan du ”mästrar” att köra Hoverboard. Men vår erfarenhet är att barn är riktigt bra och lär sig det efter 2-3 gånger.

Garanti och reparation

Genom att handla på Innoliving är vi mycket intresserade av att DU ska få den bästa shoppingupplevelsen och göra allt vi kan för att hjälpa dig. Det innebär att vi erbjuder en standard 2-årsgaranti som stöder de tekniska delarna. Men tecken på missbruk av din Hoverboard innebär att vi inte täcker. Vi är fortfarande intresserade av att hjälpa dig och med många års erfarenhet av Hoverboard kommer vi att göra allt vi kan så att du undviker problem med din Hoverboard. Vi reparerar varje vecka på våra Hoverboards och kan också hjälpa dig om skadorna har inträffat. För att undvika för många klagomål har vi medvetet valt att betala extra för en högre kvalitet så att både du som kund och oss som återförsäljare undviker för många problem och huvudvärk.

TAGS: Segboard, Hummer Segboard 2.0, Sikkert Segboard, Regler Segboard, Segboard og Gokart, Segboard tilbud, Godt Segboard, Segboard 10 tommer, Hummer segboard